2009. december 7.

Helyben sült kenyér

A fejlődés új állomása az iFben a konyha reform: az M-ből (Kertész utcai ínyenc vendéglő) ismert M-ester, Ricsi (Tóth Richárd) reformálja az étlapot és a recepteket. A vendég ebből azt kell tapasztalja, hogy még finomabb minden, olcsó, jó, sőt különleges. A változatosságot nem a sok tételből álló állandó-, hanem a hetente változó étlap jelenti. (A sajtleves azért marad).

Van helyben sütött kenyér. Reggel azzal kezdjük, hogy meggyúrjuk, megkelesztjük, megsütjük. Egészség céljából teljes kiőrlésű rozslisztet használunk a búzaliszthez. Valami érdekes fűszerrel meg is ízesítjük: zátárral, gyömbérrel, kakukkfűvel.

Sokan észrevették a változást, asztalt kell foglalni az iFben ha biztosan jót akartok vacsorázni. Kaja, zene, környezet, hangulat, kávé: minden mellettünk szól. Még én is.
_

Nincsenek megjegyzések: