2011. november 4.

Canarro és sült kakukkfű

István szakács (akivel a konyhai szakács-csatársor Attila-Endre-István az iF történetének és egyben a Ráday utca-Pest-Nagyvilág vendéglő-pálya legerősebbike lett (na jó második, hogy senki meg ne sértődjön) azt az elvet (is) zászlajára tűzte, hogy csak ehető dolgokkal díszitjük az ételeket.

Meglehetős kételkedéssel fogadom a kategorikus szabályokat, ezért némi önelégültséggel fedeztem fel excelenciás musicdirector vendégünk csirkesültje mellett egy mutatós kakukkfűszálat, amit István helyezett el a tányéron. Szára-levele. Dísz, de vissza kell küldeni. Magas lóról rákérdeztem a konyhán, de..: a csirkével együtt meg volt sütve a dísz is, szép is, jó is. Tessék megpróbálni otthon vagy inkább itt az iFben, finom,

Jó a konyha az iFben a képen az elégedett vedégek: jobboldalt a hajós musicdirector tengerész Szakál Laci, az asztalnál a Canarro zenekar, kisér a kakukkfüves csirkesült lecsós tócsnival.

Jövő vasárnaptól újra vasárnapi swing a Canarróval, Szakál Tomi és Pagonyi Andris.
_

Nincsenek megjegyzések: